Gallery


Març, 2017: Concert de guitarra i orgue (música del Renaixement i del Barroc)

El dissabte dia 25 de març de 2017 (vigília de la Dominica “in laetare”) a les 18 hores, tingué lloc a l’església parroquial de Sant Miquel dels Sants, un concert de guitarra i orgue a càrrec del guitarrista mexicà Raúl Sandín acompanyat per l’organista Sargar Palanques. Interpretaren obres de diversos autors del Renaixement i del Barroc, entre d’ells vam escoltar una composició de Daniel Purcell tot recordant el 300 aniversari de la mort d’aquest membre de la nissaga britànica dels Purcell..


Març, 2017: Via Crucis de Franz Liszt

Amb motiu del 350 aniversari de la mort del poeta alemany de temes religiosos Johann Rist, conegut pel seu Oh, tristor! de la Passió de Keiser i del Via Crucis de liszt, la Societat Bach va oferir aquesta obra pietosa del Romanticisme el diumenge dia 12 de març de 2017, a les 6 de la tarda, al temple parroquial de Sant Miquel dels Sants. Intèrprets: Josep Lluís Viladot (orgue) i Ingrid Kuntzmann (violoncel).


Novembre, 2016: Any Granados “De majas y tonadilleras”

El dia 25 de novembre de 2016, a la sala d’actes de Sant Miquel dels Sants va tenir lloc una conferència-concert a càrrec d’Aurèlia Pessarrodona acompanyada amb piano per Viviana Salisi. L’Aurèlia ens explicà la importància d’un músic mataroní poc conegut a les nostres demarcacions, en Lluís Misson. Llegir més…


Novembre, 2016: Missa de Difunts a Sant Miquel – participació de la Capella

Juliol, 2016: Homenatge a l’Eduard a Sant Miquel

Homenatge retut en motiu del seu setanta-cinquè aniversari. Aquí podeu llegir el panegíric que li va fer en Jordi Avilés (ex-secretari de la Societat Bach).


Juliol, 2016: Actuació del quartet de flautes Gaudí