He viscut una experiència meravellosa, mai no m’ho hagués pogut pensar.

El nostre president Eduard Mañé, el nostre director Murat Khupov i una representació del cor Bach vam anar a cantar a Alemanya “LA PASSIÓ SEGONS SANT MARC” de Reinhard Keiser en versió arranjada de Johann Sebastian Bach.

En primer lloc he de dir que entre els companys i amics i també els seus acompanyants va haver una gran camaraderia i amistat excel.lent, la qual cosa va fer que jo tot i anar sola (sempre havia viatjat amb el meu marit) en cap moment em sentís incómoda, ben al contrari.

La memòria d’aquest esdeveniment mai no l’oblidaré.

Bé, ara he de descriure la manera tan entranyable amb què vam ser rebuts a les viles de Waldenbuch i Dettenhausen, de la regió d’Stuttgart.

Des que vam aterrar de l’avió, ja ens estaven esperant per carregar les maletes en un autocar i tralladar-nos al hotel de Waldenbuch, en el que ja hi teniem reservat un petit menjador d’alló més graciós (una monada).

De les persones que vam tenir el gust de tractar, només em cal dir una sola paraula…encisadors!

Els concerts a les dues viles, segons opinió dels nostres mestres va resultar de molt bon nivell i el que és per nosaltres, vull dir tots els cantaires sense excloure’n cap i els nostres acompanyants i familiars em vam gaudir plenament.

Després dels concerts, les atencions amb que ens varen obsequiar, van ser immillorables!

Gracies als nostres mestres, gràcies als meus companys i gràcies a aquella terra que ens ha acollit amb els braços oberts.

Només torno a repetir que mai no oblidaré aquest , per a mi gran esdeveniment.

Una forta abraçada que ens agermani amb tota aquesta gent tan meravellosa i al món sencer, vingui d’on vingui la gent.

Anna Maria Griñan, abril de 2012

foto_sb_alemanya465