Galeria


Desembre, 2017: Concert de Nadal – Cor Bach

Va tenir lloc el 17 de desembre a l’església de Sant Miquel dels Sants.


Novembre, 2017: Concert Barroc – Santa Cecília

El dia 18 de novembre l’Àngel Villagrasa, la Lluna Pindado, la Melissa Jõesaar i el David Gutiérrez ens van oferir aquest extraordinari concert barroc, amb instruments de l’època.


Octubre, 2017: El barroc protestant vs el barroc catòlic

Pau Rodríguez a l’oboè, Saleta Suárez a la flauta i Izumi Kando a l’orgue van interpretar diverses obres d’autors barrocs, a Sant Miquel dels Sants, el dia 8 d’octubre.


Setembre, 2017: Concert Eduard Toldrà

A càrrec de Jordi Vilaprinyó (piano) i Òscar Vilaprinyó (violí). En motiu del 115 aniversari de la primera actuació en públic d’Eduard Toldrà a l’edat de 7 anys, es va fer a la sala d’actes de Sant Miquel dels Sants un concert amb obres d’aquest compositor.


Juliol, 2017: Schubertiada.

Diumenge, dia 2 de juliol de 2017. Scubertiada en motiu dels 220 anys del naixement de Franz Peter Schubert a Viena (31 de gener de 1797). El programa va està format íntegrament per obres de F. Schubert, de cambra, orquestral i coral. Va tancar-la el cor Bach amb la Missa en Sol major. El concert va ser molt aplaudit per un públic que omplia gairebé tot el temple de Sant Miquel dels Sants.


Juny, 2017: Marató musical per Caritas.

Dissabte, dia 3 de juny de 2017. Participació d’una cinquantena de músics i cloenda a càrrec de la Capella Bach acompanyada per l’orquestra Camerata Obertura.


Abril, 2017: Concert de Pasqua. Capella Bach

Dissabte dia 22 d’abril de 2017. La Capella Bach acompanyada per l’orquestra Camerata Obertura estrenà el Credo d’Antonio Vivaldi.A la primera part, l’orquestra interpretà diverses obres barroques.