Galeria


Desembre, 2021: Visita/Concert Orgue de la Sagrada Família.

Va tenir lloc l’11 de desembre de 2021. A càrrec de l’organista Juan de la Rubia.


Novembre, 2021: Concert de Santa Cecília.

La Capella va celebrar la represa de les activitats, després de la pandèmia, a la parròquia de la Mare de Déu de la Salut, el 20 de novembre. També va ser el primer concert que vam fer en aquest espai, el qual disposa d’una molt bona acústica, a la vegada que permet concerts més íntims. En aquesta línia, vam comptar amb una primera part del duo Solnze, d’arpa i flauta. La segona part va anar a càrrec de la Capella Bach.


Maig, 2019: Concert del Bon temps.

La Capella va celebrar el fi de curs a Sant Miquel dels Sants, l’11 de maig de 2019, amb l’estrena del Magnificat de Durante. També van cantar cançons breus del seu repertori i, en l’interludi, la Māra Liepina (soprano), la Núria Bort (contralt) i el David Comas (piano) van interpretar l’Stabat Mater de Pergolesi. El quartet de corda Jomenrosc, el qual acompanyà el Magnificat, va tocar dos peces instrumentals a la mitja part.


Abril, 2019: Tastets de primavera.

Maria Guirado (mezzosoprano), acompanyada per JL. Viladot, va obrir el concert amb quatre obres barroques. La segona part va anar a càrrec del grup instrumental de flautes de bec, del Conservatori Municipal de Música de Barcelona, que interpretà diverses obres barroques i renaixentistes.


Desembre, 2018: Concert d’aniversaris.

Per commemorar l’aniversari en xifres rodones de diversos músics, es va fer aquest concert a Sant Miquel dels Sants, l’1 de desembre de 2018.

Més informació…


Juliol, 2018: Concert-homenatge a l’Eduard i a la Ma. Àngels.

El cor Bach va interpretar a Sant Miquel dels Sants el Credo de la Missa en si menor de Bach i l’actuació va anar precedida d’un acte d’homenatge als fundadors de la Societat, els quals deixen els càrrecs de president i vicepresidenta que han estat ostentant durant tots aquest anys.

Més informació…


Maig, 2018: Homenatge a Teresa Cases.

Es celebrà el dia 20 de maig de 2018, a la sala d’actes de la Societat. Van intervenir la mateixa Teresa Cases al piano i el seu net Òscar Vilaprinyó al violí.

Vegeu el video íntegre:


Abril, 2018: Concert de Pasqua (Capella Bach).

El concert es va fer a Sant Miquel dels Sants i es va repetir el dia 5 de maig a l’església dels Carmelites.

Més informació…


Març, 2018: En motiu del 333è aniversari de Bach i Händel.

El dia 10 de març a Sant Miquel dels Sants va tenir lloc aquest concert a càrrec de Jordi Pajares (orgue) i Ana Brendemühl (flauta).


Febrer, 2018: Retrats femenins. Música amb noms de dona.

El dia 4 de febrer (vigília de Santa Àgata, patrona de les dones) es va fer aquest concert dedicat a les dones a la sala d’actes de Sant Miquel dels Sants. A partir d’una idea de J.L. Viladot, diversos músics (J.L. Viladot, Aurèlia Pessarrodona, Paul Armendares, Pere Salicrú i Òscar Vilaprinyó) van interpretar obres molt variades, però amb un nexe comú: els títols de totes elles eren noms de dona.


Gener, 2018: Acte ecumènic a Sant Miquel dels Sants

Es va celebrar el dia 21 de gener amb la participació de la Capella Bach, les solistes Núria Bord i Gladys Joselin González, els pianistes Celia Miquel i David Comas, tots dirigits per Murat Khupov, i l’organiste Eduard Mañé.